Gebarenboot


Door de mooie grachten in Amsterdam


Ik ben Rudy, bedenker en oprichter van de Gebarenboot.

Vanaf mijn jeugd ben ik opgegroeid met boten om me heen. Het zat er dus in dat ik zeker een eigen boot wilde. Tjsa, en dan moet je hem eerst natuurlijk een naam geven. "De Gebarenboot" was het eerste wat in me opkwam. Er kwamen toen een hoop positieve reacties op. Niet lang daarna kwam het plan om ook iets te doen voor doven en slechthorenden. Er zijn veel rondvaartboten in Amsterdam maar de informatie over de stad die daar gegeven wordt is vaak niet te verstaan en te beperkt. Toen kwam het idee erbij: ' Het realiseren van rondvaarten door de grachten, helemaal op maat, in gebaren!!'  

Amsterdam is 'mijn' stad geworden en ik weet inmiddels veel van de historie af. Deze mooie stad zat gewoon te wachten op mijn boot!

Uiteraard heb ik de mooiste routes door de grachten uitgestippeld. Het echte Amsterdam komt zeker aan bod bij al mijn vaartochten. Mijn doelgroep is om doven en slechthorenden uit alle delen van de wereld te ontvangen, maar ook horenden zijn natuurlijk van harte welkom. Ik hoop jullie gauw te zien...!

Schip ahoy, Rudy.....